DUBAİ

İşlem Süresi : 3-5 gün arasındadır.

· Turist Vizesi : Tek Giriş, 30 gün :96 USD
· Transit Vize : Tek Giriş, 4 gün :58 USD

BAŞVURU FORMU İNDİR

TURİSTİK VİZE

· T.C. Kimlik kartı fotokopisi - Her başvuru sahibinin ve pasaporta kayıtlı çocukların Nüfus Cüzdanlarının Fotokopisi evraklar arasına eklenmelidir.
· Pasaport kopyası.
· Evliliği bulunan kadın yolculara ait eş bilgileri.
· Dubai Konaklama bilgileri.
· Dubai Uçak bileti rezervasyonları
· Dilekçe - Ziyaret tarihlerini ve nedenini gösteren mühürlü bir dilekçe.
· Vize Başvuru Formu.
· Dubai vizesi başvurusunu yapan kişi adına kayıtlı Ev veya Cep Telefonu faturası.

TİCARİ VİZE

· T.C. Kimlik kartı fotokopisi - Her başvuru sahibinin ve pasaporta kayıtlı çocukların Nüfus Cüzdanlarının Fotokopisi evraklar arasına eklenmelidir.
· Pasaport kopyası.
· Evliliği bulunan kadın yolculara ait eş bilgileri.
· Dubai Konaklama bilgileri.
· Dubai Uçak bileti rezervasyonları
· Dilekçe - Ziyaret tarihlerini ve nedenini gösteren mühürlü bir dilekçe.
· Vize Başvuru Formu.
· Dubai vizesi başvurusunu yapan kişi adına kayıtlı Ev veya Cep Telefonu faturası.
· Şirketin imza sirküleri
· Faaliyet belgesi
· Ticari sicil gazetesi fotokopisi
· Maaş bordrosu