ÖZBEKİSTAN

İşlem Süresi : 3-5 gün arasındadır.

· VİZE FİYATI GELEN TELEKSE GÖRE DEĞİŞİR

BAŞVURU FORMU İNDİR

VİZE BİLGİ FORMU

TURİSTİK SEYAHAT EDECEKLERİN DOLDURMASI GEREN TAHATUTNAME BELGESİ

· Davetiye şartı yok
· 5-10 günde vizeniz alınır
· Turistik ticari vize
· 18 yıllık tecrübe

1 Aylık vize servis bedeli ve konsolosluk vize harcı dahil 150$

TURİSTİK VİZE

· 2 ADET ARKA FON BEYAZ RESİM
· EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT
· http://evisa.mfa.uz/evisa_en/?action=vvod ADRESİNDEN ONLİNE FORM DOLDURULMALIDIR.
· ÖZBEKİSTANDAKİ FİRMANIZDAN VEYA KALACAĞINIZ OTELEDEN TELEKS NUMARASI
(Özbekistandaki firmanız sizin için yabancılar polisine başvurmalı ve çıkan onayın teleks numarasını size bildirmelidir)
· GÖREVİNİZİ GİDİŞ AMACINIZI KALACAĞINIZ YER VEYA FİRMANIN ADI ADRESİ VE TELEFONLARINI BELİRTEN DİLEKÇE

TİCARİ VİZE

· 2 ADET ARKA FON BEYAZ RESİM
· EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT
· http://evisa.mfa.uz/evisa_en/?action=vvod ADRESİNDEN ONLİNE FORM DOLDURULMALIDIR.
· ÖZBEKİSTANDAKİ FİRMANIZDAN VEYA KALACAĞINIZ OTELEDEN TELEKS NUMARASI
(Özbekistandaki firmanız sizin için yabancılar polisine başvurmalı ve çıkan onayın teleks numarasını size bildirmelidir)
· GÖREVİNİZİ GİDİŞ AMACINIZI KALACAĞINIZ YER VEYA FİRMANIN ADI ADRESİ VE TELEFONLARINI BELİRTEN DİLEKÇE